Om jag vann en jackpott..

Det finns en hel del intressanta casinon och spelsajter på nätet i dag och man kan inte komma ifrån att de frestar en hel del med sina fina jackpottar. Om jag skulle vinna någon av dessa jackpottar (se aktuella summor här) så skulle jag köpa en yacht. Jag har alltid drömt om att få äga en båt och en jackpott skulle kunna göra den drömmen till verklighet.

Tänk att kunna köpa den där drömbåten. Den behöver inte vara jättestor, men sovplats, någonstans att laga mat, en toalett och en fiskeplats på båten vill jag ha. Friheten att kunna åka iväg när som helst och kunna övernatta vid en holme, en gästhamn eller liknande känns mycket mer lockande än dagsutflykter, hotellweekends och andra påhitt.

just nu är det lite för knapert i kassan för att jag ska kunna köpa mig den där båten, men med lite tur online kan vinsten vara ett faktum och då är yachten det första jag kommer att köpa!

Att kunna åka runt i Sverige på olika fisketävlingar och kunna fiska och bo direkt på båten utan att behöva oroa sig för brist på hotellrum, dålig mat och bilköer låter alldeles underbart. I dagsläget kan man aldrig veta om hotellet kommer att ha lediga rum om man inte bokar i mycket god tid innan fisketävlingen och då löper man risken att bli sjuk eller få någon annan typ av förhinder som gör att man inte kan åka iväg på den där tävlingen. Då står man plötsligt där med extra kostnader med mera som ska betalas.

När man åker på några av de allra populäraste fisketävlingarna i Sverige kan man ofta råka ut för att det är riktigt trångt på land. Det händer ofta att man bara får en begränsad tid på sig att stå på ett visst ställe, eller så kan man råka ut för att man bara får ta upp en fisk på ett ställe. Om jag har en egen båt slipper jag tänka på detta. Då kan jag stå på min egen båt och jag slipper trängas med andra. Jag slipper också riskera att någon annan skrämmer iväg fisken med sina drag eller spön.

Nej, en båt får det allt bli så snart vinsten kammas hem! En jackpott skulle vara prefekt inför den kommande fiskesäsongen och båtköpet är nog snabbt avklarat. Jag har redan kolla in flera intressanta båtar som är färdiga att sjösätta. Sedan kan jag bara inreda båten precis som jag vill och se till att allt finns tillgängligt när jag behöver det under min fiskeresa. Jag behöver inte resa utomlands för att få min drömsemester. Sverige är fantastiskt att se från sjön och dessutom behöver man inte oroa sig för att det ska vara svårt att få tag i mat. Både sjöar och hav är fulla med god och näringsrik fisk som dessutom är lätt att tillaga. Vinsterna i fisketävlingarna brukar förvisso släppas tillbaka efter att de blivit vägda och har mätts, men övrigt är det inte varken dyrt eller svårt att få fisk.